Du som har Convini på jobbet!

Vänner! Jag får ofta höra att vi har Sveriges godaste torkade mango. Det är såklart enormt tacksamt och jag är ödmjuk inför all positiv feedback.

Nu har du som har Convini på jobbet en guldchans att njuta av vår söta torkade mango när det börjar kurra lite i magen eller dra i mangotarmen. Var med och gör gott samtidigt, tillsammans med mig, så att jag kan köpa ännu mer mango från våra mangobönder, som jobbar tålmodigt och hårt för att du ska kunna njuta av just deras mango.

Convini har ca 1300 kylar och 600 av dem har tagit in vår mango, men vi behöver komma in i alla kylar för att skillnaden ska märkas ordentligt. Om du inte sett vår mango i din Convini kiosk, gör så här:

1. Se till att du har Convinis App. Finns i App Store.

2. Öppna appen och klicka i vänster hörn så öppnas menyn. Välj “Önska varor”.

3. Under “Kategorier” väljer du “Mellanmål & Frukost”.

4. Skrolla ner en liten bit och du hittar vår mango. Klicka på den.

5. Klicka på “önska till butik”.

Inom 1-2 veckor bör du hitta mangon i din kyl. Hör av dig annars till Convinis kundtjänst. Fota gärna och dela din bild på vår facebooksida.

Don Israel och ett av hans ca 2500 Keith mangoträd.

Lite mangofakta: Vår torkade mango är av en sort som heter Keith och är vanlig i Latinamerika. Den är sötare än den afrikanska mangon som är syrligare i smaken och inte lika trådig som t ex Tommy som vi tidigare gjort marmelad av. Därför är Keith lätt att skära och hantera för hand. Här kan du se hur det går till när de solmogna mangofrukterna torkas och packas i Colombia. Det är mycket ovanligt att torkad frukt även packas i ursprungslandet.

Förresten, du vet väl att du alltid kan hitta hela vårt sortiment i vår egen webbutik? Var med och gör gott hela vägen och att handla dina julklappar hos oss. Vi har bra julerbjudanden just nu. Beställ senast den 18 december kl 12:00 för garanterad leverans till jul (22 december).

GOD DIRECT TRADE JUL TILL ALLA!