GULA FRUKTER TILL PÅSKÄGGEN!

Gula frukter i påskäggen

Bild1

Att jag inte tänkt på det förut! Alla våra torkade frukter tillhör den gula färgfamiljen eller har i alla fall inslag av gult i sig! Gulish! Så passande att det snart är påsk och påskäggen ska fyllas med gotteri.

Välj och vraka bland dina favoriter i min webbshop, för minst 300 kr, så bjuder jag på frakten*.
Använd rabattkod: PÅSKFRUKT

Mina små 35 g förpackningar får plats i ett påskägg som de är. Annars kan du välja storfamiljs påsar på 130 g och lägga torkade frukten löst direkt i äggen. Du kan även ange en annan leveransadress, om du vill skicka ett nyttigare påskgodis till någon du vill visa din uppskattning för extra mycket inför påsken.

Vi har precis fått in fantastisk torkad mango, från senaste skörden (januari till mars). Som ni kanske vet har klimatfenomenet el Niño ställt till det ordentligt för jordbruket i Colombia. Våra mangobönder förlorade ca 60% av sin skörd under 2015-2016. Det regnade inte på tio månader. Helt galet. Men i höstas kom äntligen regnet. Den här skörden är exceptionellt fin. Passa på att bunkra upp hemma med mangon för jag tror den kommer att ta slut snart igen. Jag lyckas visst aldrig köpa tillräckligt med mango för ni är ena riktiga mangomonster. Speciellt torkad mango har verkligen blivit riktigt poppis. Här är länken till denna färska mango, om ni vill passa på att köpa en stor låda på en gång till förmånligt pris. Om ni vill ha en låda med småpåsar kan ni klicka hem den direkt här.

Jag har själv aldrig varit så värst dragen till godis. Men jag ser på många i min omgivning att just smågodis kan vara en riktigt jobbig last oavsett om det är påsk, jul eller vanlig helg. Om man vill hålla nere på sitt socker intag (raffinerat socker) så är torkad frukt ett mycket bra alternativ. Visserligen har frukten sitt eget naturliga fruktsocker, men det är inte raffinerat eller tillsatt. Jag upplever också att man blir snabbare ”mätt” när man äter torkad frukt, än med godis, där det går att få i säg läskigt mycket innan det säger stop.

Det är stilla veckan snart och jag önskar er alla en fin påsk i vårsolen! Själv stannar jag upp och gör kvartalsuppföljning av firman, och följer, i någon form, Jesus väg mot korset och uppståndelse och välkomnar vårens ljus. Vad jag önskar mig i mitt påskägg? Fazer chokladägg och Gulish!

Glad påsk!
/Nathalie

*Erbjudandet gäller till måndagen 17 april.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara