Mitt dreamteam

Nu är vi en del av Fuud!

Vänner! Ibland blir det inte som man tänkt sig. Det kan bli ännu bättre! Sedan 2021 ingår vi i Fuud Gruppen.

Det har öppnat upp en fantastisk möjlighet för Nathalie’s att skala upp försäljningen och göra ännu större skillnad för bönder och entreprenörer i ursprungsländerna, enligt vårt hållbarhetskoncept. Jag har ynnesten att få jobba med ett riktigt grymt team.

Tack alla ni som stöttat och hejat på vägen.

läs mer här

Co-founder Erkki Izarra

Erkki nappade på min galna ide direkt från början. Så tacksamt. Vi är nästan familj. Våra pappor kom tillsammans till Europa från Colombia för att studera på 60-talet. Både hittade finska fruar i Stockholm.

Erkki jobbade i 15 år på reklam- och designbyråer i Finland, USA och Holland. Nu frilansar han. Erkki är också styrelsemedlem i Gaia Consulting, en konsultbyrå för hållbar affärsverksamhet. Kika gärna på hans sida här:

Mer om Erkki
Dream Team

Co-founder Jari Salo

Jari är inte bara en otroligt skicklig formgivare som har jobbat med snowboardföretag så som Patagonia, Capita och Burton. Han är också vegan och vet så mycket om livsmedel. Kika gärna mer om Jari här: 

Mer om Jari

Joaquin Aldana

Min pappa var agronom, från Universitetet i Belgrad i forna Jugoslavien. Han vann ett stipendium när han gick ut gymnasiet i Colombia för han var så duktig i skolan.  På sjuttiotalet flyttade han tillbaka till sitt hemland. Han var aktiv inom politiken och har bland annat varit borgmästare i Icononzo, sin hemby. Pappa gick dessvärre hastigt bort i Covid-19 i maj 2021.

Tillsammans reste vi på landsbygden år 2010 för att träffa bönder att förverkliga vår vision med. Han hann vara med i det här äventyret i 11 år. Hade det inte varit för honom, hade det här inte varit möjligt. Hans anda lever kvar i mitt dagliga arbete för en bättre och hållbarare livsmedelsbransch.

Och jag, Nathalie

Shanti, shanti… Jag trivs i den spirituella världen. Men den hjälp som mina produkter ger är konkret. Jag hade ett par trygga karriärer i telekombranschen och inom ledarskapscoaching. Men nu är jag frukthandlare och betalar snabbare och mer än andra köpare till familjer som odlar härliga frukter i Colombia och skapar arbetstillfällen för främst kvinnor som skär, torkar och packar mina produkter.

Nu söker jag parhäst! Är det du eller känner du någon som är det? Läs mer här.

Jag är alltid nyfiken på vad du tänker. Skriv gärna; nathalie@nathaliesdirecttrade.se.