Mitt dreamteam

Erkki Izarra

Partner, marknadsföring och strategi. Erkki är min ”kusin”. Våra pappor kom tillsammans till Europa från Colombia för att studera på 60-talet. Både hittade finska fruar i Stockholm.

Erkki jobbade i 15 år på reklam- och designbyråer i Finland, USA och Holland. För ett par år sedan bytte han till Microsoft för att utveckla telefoner. Nu frilansar han. Erkki är också styrelsemedlem i Gaia Consulting, en konsultbyrå för hållbar affärsverksamhet. Kika gärna på hans sida här:

Mer om Erkki
Dream Team

Jari Salo

Partner, design. Jari är inte bara en otroligt skicklig formgivare som har jobbat med snowboardföretag så som Patagonia, Capita och Burton. Han är också vegan och vet så mycket om livsmedel att han har varit med i nästan alla stora beslut. Jari är Erkki’s gammal kompis från Helsingfors och ibland träffas vi alla där för att jobba tillsammans. Kika gärna mer om Jari här: 

Mer om Jari

Michael Rosén

Affärsutvecklare. Mitt man är affärsutvecklare och en fena på siffror. Han har stöttat mig på alla möjliga sätt. Det är mycket speciellt att vara entreprenörsfamilj. Jag är särskilt glad för att han hjälpt mig att skapa struktur med excel, för att ha koll på likviditeten och ekonomin i vårt företag. Han tar även hand om alla avtal vi har i Colombia och i Sverige. 

Michael på Linkedin

Joaquin Aldana

Min pappa är agronom, från Universitetet i Belgrad i forna Jugoslavien. Han vann ett stipendium när han gick ut gymnasiet i Colombia för han var så duktig i skolan.  Sedan sjuttiotalet är han tillbaka i sitt hemland. Han är aktiv inom politiken och har bland annat varit borgmästare i Icononzo, sin hemby.

Tillsammans började vi resa runt på landsbygden år 2010 för att träffa bönder att förverkliga vår vision med. Han håller kontakten med de vi jobbar med och gör regelbundna kvalitetskontroller. Ni kan gissa hur stolt han är över att vara med i det här äventyret tillsammans med mig. Hade det inte varit för honom, hade det här inte varit möjligt.

Mina underbaringar till vänner

Parallellt med de jag nämnt ovan, finns några personer jag vill nämna här, som får extra kramar. De är personer som finns där som viktiga bollplank och supporters, som delat med sig av sin erfarenhet, nätverk och bidragit massor.

En slags hejaklack som jag kan ringa mitt i natten. Kajsa Ekman, Ebba Anell (bilden) Helena Ehnbom, Jonas Rahmn, Per Olofson, Per Aniansson, Kent Angergård, Linus Gunnarsson, Lennart Engelhart, Ulrika Algotsson och underbara Åsa Sjöblom och Malin Dorowitz Strindlund, min supercoach. Och om jag inte nämt dig, snälla bli inte ledsen. Ni är minst 100 personer som jag ska bjuda på en stor fest snart för att fira. 

Och jag, Nathalie

Shanti, shanti… Jag trivs i den spirituella världen. Men den hjälp som mina produkter ger är konkret. Jag hade ett par trygga karriärer – en i telecombranschen och annan inom ledarskapscoaching. Men nu är jag frukthandlare och betalar snabbare och mer än andra köpare till familjer som odlar härliga frukter i Colombia och skapar arbetstillfällen för främst kvinnor som skär, torkar och packar mina produkter.

Nu söker jag parhäst! Är det du eller känner du någon som är det? Läs mer här.

Jag är alltid nyfiken på vad du tänker. Skriv gärna; nathalie@nathaliesdirecttrade.se.