Nathalie’s mango eller Änglamarks fruktgodingar?

Torkad mango från våra bönder i Colombia eller Coops fruktgodis? Det är inte varje dag mina produkter blir jämförda med ett etablerat varumärke – Änglamark denna gång. Ganska galet, med tanke på att jag inte ens finns på #coop

Det började med att jag såg att det kom in ovanligt många ordrar i min webbutik. Jag började leta runt i sociala medier för att se om någon med många följare lagt ut något. Men jag kunde inte se att jag var taggad någonstans. Så bad jag min webbguru Salomon att se var vi fick in trafiken från och då såg han att Matgeek aka Johan Hedberg varit i farten igen. Han är en helt fantastisk vloggare, med över 250.000 följare, som till skillnad från de flesta även gör inlägg osponsrat, för sådant han verkligen gillar och vill vara med och stötta. Vi behöver fler sådana! Följ honom förresten om du inte redan gör det.

Se Matgeeks har en superkul serie: ”5 produkter du inte ska köpa i livsmedelsbutiken”. I det här inlägget avslutar han med att såga Coops Fruktgodingar och tipsa om min torkade mango istället. Ni anar inte hur viktigt det är för mig att få det här stödet. Både rent försäljningsmässigt att jag får ökad omsättning i min webbutik, men även nu när jag söker finansiering är det väldigt tacksamt att kunna visa ett sådant här klipp för investerarna 🙂

Sen ger det mig rent personligen en enorm boost, även om jag känner mig trygg i att arbetet jag gör är meningsfullt och ”min sanning”, bekräftar det ändå att jag inte ska ge upp ännu. Min resa är en David mot Goliath historia.

Jag kan bli förbannad på de etablerade varumärkena som har resurser att ta fram bra produkter, men ändå väljer att inte göra det. Om jag som har ett helt annat utgångsläge, kunnat ta fram produkter som inte har något att dölja, så kan alla göra det.

Vill du äta goda torkade exotiska frukter och göra skillnad samtidigt? Tur att jag just fått en ny leverans med frukt! Du får allt mellan 5-20% rabatt när du köper någon av de lådor jag satt ihop. Välkommen in i butiken och kika runt.

Vad tycker du annars om produkter som Änglamarks fruktgodingar eller andra så kallade “fruktgodisar”? Berätta gärna, jag vill höra!

Kram, Nathalie

Don Roiman – eko mangobonde i Tocaima, Colombia

Direct Trade priset ger honom 24% nettomarginal

Don Roiman, eko mangobonde i Tocaima, Colombia