Nu finns min torkade frukt på Coop

Coop Avenyn, Göteborg

Vänner!

Nu kan ni hitta mina torkade frukter i flera Coop butiker, från Skåne till Luleå! Se listan nedan. Det är tack vare Siw Kristiansen på Coop Lokal Mat, så stort tack Siw, du är fantastisk! Bilden är från Coop Avenyn i Göteborg.

Tack vare Siw får mindre lokala producenter chansen att sälja sina produkter hos Coop utan att behöva gå den långa vägen och lista centralt.

Sen har även vårt säljteam gjort ett makalöst jobb på bara ett par veckor att fylla upp i hyllorna. Heja er!

Det är exakt 8 år sedan jag lanserade min serie med lättorkad ekologisk frukt direkt från småskaligt eko-jordbruk i Colombia. Vi lanserade frukten på Nordic Organic Food Fair och vann priset “Best new Organic Food Product”. Det var stort. Nu är vi i ett sammanhang som jag visualiserat sedan dess, där vi kan skala upp på riktigt. Varmt välkomna Coop att vara med på resan!

Men som du vet, utan DIG – no bananas. Jag behöver din hjälp! Sök upp din närmsta Coop butik i listan nedan och köp dina favoritfrukt NU, så de snart lägger nya beställningar och vi kan fylla flera containrar frukt från Colombia. Hittar du inte din butik här, tipsa gärna Deli disken hos din Coop att de kan beställa bästa torkade frukten i “Stockfiller”, eller hör av dig till mig och tipsa. 

– Coop Midsommarkransen Sthlm
– Coop Hötorget Sthlm
– Coop Kvarnholmen Sthlm
– Coop Tyresö Centrum Sthlm
– Coop Finn Malmgren Johanneshov
– Coop Liljeholmen Sthlm
– Coop Västertorp Sthlm
– Coop Björkhagen Sthlm
– Coop Norrtull Sthlm
– Coop Farmarstigen Tyresö

-Coop Spånga Torg

-Coop Korpkulla Upplands Väsby
– Coop Atollen Jönköping
– Coop Avenyn Göteborg
– Coop Mölndalsvägen Göteborg
– Coop Stationsstaden Kävlinge
– Stora Coop Tomtebo Umeå
– Coop Örnäset Luleå
– Stora Coop Råå Helsingborg
– Coop Väla Helsingborg
– Coop Forum Karlskoga
– Stora Coop Strängnäs
– Coop Tidaholm

– Coop Kållered

– Coop Stationsgallerian

– Coop Munkebäckstorget

– Stora Coop Bjurlöv

– Stora Coop Danderyd
– COOP Västra Skogen
– Coop Lundby
– Stora Coop Eskilstuna

Fortsätt att ta hand om dig! För dig som inte har någon Coop i närheten – Det är fullt på lagret igen och vi har lägre priser och nya rabatterade lådor i webbutiken

Kram, Nathalie (nathalie.aldana@fuudunited.com)

Bilden tagen 2017 efter mitt första möte med Coop, med sällskap av Albert Bäckman som jobbade extra med mig. Vi hade precis insett hur svårt, eller i princip omöjligt det är för små leverantörer att komma in centralt i dagligvaruhandeln. Och ändå var vi så här glada 🙂 Men nu blåser andra vindar i denna Matrix. Tack Coop!