Nu kan ni boka mig som talare!

Jag har fått frågan flera gånger om jag kan komma och föreläsa men känt att jag inte riktigt hinner med. Nu först har tanken mognat klart och jag känner mig redo att dela mina erfarenheter och tankar kring bl.a. mitt sociala entreprenörskap inom livsmedelsbranschen.

Det är lätt att bli hemmablind, men jag inser att resan jag gjort sen jag grundande Nathalie’s Direct Trade är unik och inspirerande. Min kompis Anders sa: “Du gör det på riktigt!”, och det fick mig att vakna till.

Men min resa har kommit att handla om så mycket mer än själva påsarna med torkad mango och andra smarriga torkade ekologiska frukter. Ni som följt mig har sett hur jag fått upp ögonen för maktobalansen i livsmedelsbranschen. Att jobba med en sk “disruptive” affärsmodell som går emot strömmen är enormt lärorikt. Som konsument har jag själv varit väldigt naiv och det är detta “uppvaknande” som jag vill dela med mig av. Här är exempel på teman jag gärna föreläsa om:

  • Socialt och värdedrivet entreprenörskap
  • Value based Business Design
  • Next Generation Fair Trade – Nathalie’s affärsmodell
  • Inclusive Business Models – Att göra business med de som tjänar under 8 USD/dag
  • Livsmedelsparadoxen – Om den ojämna maktbalansen i livsmedelsindustrin
  • Business Call to Action – Om att sätta mål i din verksamhet som är kopplade till FNs globala mål
  • Starta eget – Om att förverkliga drömmar

Maila mig offert- och bokningsförfrågan på nathalie@nathaliesdirecttrade.se.
Jag kan föreläsa på följande språk: svenska, spanska, finska och engelska.