Ny physalismarmelad – Limited Edition

Vänner! Det är 10 år sedan jag grundade Nathalie’s Direct Trade, med min första produkt som var en jättegod physalismarmelad. Ni är många som undrat om den kommer tillbaka och det gör den!

Vi firar första decenniet med att ta hem en LIMITED EDITION av physalismarmeladen, nu med ännu vassare recept!

√ Mer frukt! 79g istället för 70g (per 100g).

√ Bättre sötningsmedel än socker! Nu med Panela – fullrörsockret från Anderna som tillverkas av bönderna själva i deras “trapishe”. Smaken är mild, med lätt ton av muskovado. 

Marmeladen passar perfekt till dessertostar, frukostmackan eller som sås till vaniljglass.

Det är svårt att hitta en lyxigare marmelad! För att inte tala om allt gott den gör i andra ändan. Vårt “Direct trade” pris ger bönderna bra lönsamhet på sin frukt och vi skapar arbetstillfällen eftersom marmeladen tillverkas i Colombia hos en lokal entreprenör som också är eko certifierad.

Jag önskar jag kunde lova att den finns på lagret i god tid innan jul. Men det var så svårt att hitta en ledig container, att dessa burkar är försenade. Håll tummarna med mig att de är här till jul, eller till mellandagarna. 

Under tiden kan du förbeställa din marmelad, så du med säkerhet inte blir utan. Välj någon av erbjudandena nedan! Båda är fraktfria. 

Allt gott till dig och de dina och fortsätt att ta hand om varandra! /Nathalie