NU – ännu godare mango!

Det är knäppt att säga att det är pga klimatförändringarna, men så är det. Jag har just nu mango i 130g påsar på lagret, som är heeeelt gudomlig. Jag vågar säga att det är den allra godaste sen 2013 jag lanserade torkade frukten.

Varför? Det är två skördar mango per år. Den stora skörden är i januari-mars och den lilla skörden är i juli. 2019 regnade det så lite att skörden i juli uteblev. Det här är en riktig kris för bönderna och de tittar nu på alternativ för att effektivisera sina bevattningssystem (Hör av dig om du har tips!). Men, tillbaka till mangon. Min lokale partner i Colombia hade smart nog vakuumförpackat mars-mangon och förvarat den i kylrum. Det är denna mango som nu plockats fram och torkats lätt igen. OBS! Endast i 130g påse.

Den är lite fuktigare och mjukare än den jag brukar ha och MASSA MER SMAK av nyskördad mango. Jag fick testa den först på några kompisar och familjen innan jag bestämde mig för att ta hem den. 10kr rabatt per påse och fraktfritt när du köper Stora Mangolådan (15 st påsar eller 15 klappar!).

Jag har inte så många lådor hemma, men det ska nog räcka till er alla. Ny leverans först i mars. Hoppas ni gillar!

Läs mer här om våra julerbjudanden om ni vill ge bort blandade fruktpåsar. Fraktfritt från 200kr. Beställ senast den 18/12 kl12:00 för leverans till jul!

Kram, Nathalie