Söker parhäst!

Ensam är inte stark! – Parhäst sökes!

Jag har jobbat med detta i princip heltid sedan 2014, förutom senaste åren då jag konsultar vid sidan om. Nu längtar jag efter dig som vill skala upp tillsammans med mig det jag byggt så här långt.

Du har tydlig sälj- och marknadsprofil, med gedigen erfarenhet från e-handel och den digitala världen. Vi har en spännande ny säljkanal som ska byggas från grunden och det blir till 100% ditt projekt.

Kanske har du drömt om att vara med och bygga något från grunden.

Du bör ha ett intresse för livsmedel såklart älska sortimentet vi har och det vi ska utveckla. 

Känner du i hjärtat att du vill vara medskapare av nästa generation fair trade? Både du och jag behöver kunna se oss skapa världens mest rättvisa och mänskliga företag för konsumenter och producenter.

Som personer kompletterar vi varandra. Du är strukturerad utan att vara fyrkantig, öppen och nyfiken, samt resultatorienterad. Att du är en doer som kan ha strategiskt mindset är viktigt. 

Att ständigt lära oss av varandra och vilja utvecklas och ta nya kliv i våra personliga resor är något jag tror gör vårt arbete tillsammans extra meningsfullt. 

Ett stort plus om du har kontakter bland investerare och filantroper. Nyfiken? Skicka PM så berättar jag mer. Är nyfiken på dig! nathalie@nathaliesdirecttrade.se

Allt det bästa! /Nathalie