Tjäna schyssta pengar till klassen eller laget

Det här är en unik möjlighet att samla in pengar till något efterlängtat och göra gott samtidigt.

Sälj mina lättorkade ekologiska frukter – Solmogen tropisk frukt av högsta kvalitet, utan tillsatt socker eller andra onödiga tillsatser. Jag får ofta höra att jag har Sveriges godaste mango! Men det är inte jag som ska ta åt mig av äran. Det är bönderna som gör hästjobbet och kvinnorna som förädlar och packar.

Här kan du se ett osponsrat test som vloggaren Matgeek gjort. Det är en kille med hjärtat på rätt ställe.

Ni tjänar 20% på all försäljning. Inga utlägg och fri frakt. Säljer ni över 40.000kr belönas ni med en bonus på 2.000kr.

Ett begränsat antal klasser/lag kan börja sälja nu under november månad och få leverans i början av december.

Anmäl er annars redan nu för att börja sälja i januari (leverans av frukten ca. vecka 10-12). Senast i mitten av december behöver jag er anmälan.

5 stora mangos i en påse!

Så här går det till:

  1. Välj en person över 18 år som blir länken mellan oss och klassen/laget. Den här personen ansvarar för er beställning och får leveransen senare.
  2. Kontaktpersonen fyller i formuläret nedan.
  3. Välj något av alternativen att sälja nu direkt eller anmäl er till att börja sälja i januari.
  4. Vi skickar säljpaket till kontaktpersonen som delar ut det till er (säljblad, beställningslistor osv).
  5. Vi kommer överens med er kontaktperson om ett slutdatum när ni ska skicka sammanställningen av er totala försäljning till oss.
  6. Era frukter skickas till er kontaktperson inom 3-4 arbetsdagar efter att vi fått er sammanställning.
  7. Ni som sålt, levererar frukten till slutkunderna och tar betalt, förslagsvis via Swish till er kontaktperson.
  8. Kontaktpersonen gör slutlig betalning till oss på faktura som vi skickar och ni behåller er förtjänst och eventuell bonus.

1) Börja sälja nu (begränsat antal) -> leverans av frukt vecka 49.2) Börja sälja i januari 2020 -> leverans av frukt vecka 11-12.

Jag godkänner att Nathalies Direct Trade AB får spara kontaktuppgifter lämnade i samband med anmälan så länge det behövs för att hantera det gemensamma samarbetet och intresset.

Don Ifran - Asoagronorca i Santander de Quilichao i norra CaucaJag köper frukten direkt från småskaligt ekologiskt jordbruk i Colombia, utan onödiga mellanhänder. Frukten skärs, torkas och packas varsamt av ensamstående mammor. Bönderna får bra betalt och kvinnorna får arbetstillfällen.

Mellan 20-25% av påsarnas värde blir kvar i ursprungslandet. Det är högt i min bransch. Det kallas även för 100% PICOProduced in Country of Origin. eller nästa generation fair trade om du frågar mig. Din klass/ditt lag är med med och bidrar till något riktigt bra. Ja, en revolution faktiskt.

Jag är ödmjukt tacksam för att du vill vara med och göra skillnad tillsammans med mig. I min YouTube kanal kan du träffa flera av våra bönder och bl a få recept tips. Gå gärna in där och kika. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar på nathalie@nathaliesdirecttrade.se

Nu kööör vi! Stort lycka till! Kram, Nathalie

 

Äkta Vara

Certifierade sedan 2013

EU

 

EU Ekologiskt

Certifierade sedan 2013

 

Business Call to Action

UNDP program – Medlemmar sedan 2016

 

Awarded 2013

Best new Organic Food Product, Nordic Organic Food Fair