Tjäna schyssta pengar till klassen eller laget

Trött på att sälja salami, strumpor och kakor? Det här är speciellt för dig. Nu kan era barn och ungdomars klasser/lag/föreningar tjäna pengar genom att sälja mina prisbelönade torkade frukterNästa generation fair trade – Hoppas ni gillar! Läs mer här och anmäl er direkt.

Photo by Anna Samoylova on Unsplash
Photo by Anna Samoylova on Unsplash

Jag testade med min sons klass i våras och det gick jättebra. Det enda kruxet är att alla barn gillar ju inte att sälja och jag kan förstå dem. För att stötta er på bästa sätt kommer jag att göra små videoklipp där barnen får lite tips på hur de kan göra för att det ska kännas roligt och lustfyllt att sälja ifall de känner sig blyga. Ni får de här klippen när ni ska komma igång och sälja.

Eftersom jag inte kan hålla större lager med frukt, kommer jag behöva att ni anmäler er i god tid innan ni vill börja sälja. Nu innan jul finns det chans för några klasser att börja sälja, med leverans av frukten innan jul.

Men annars tar jag anmälningar nu för att börja sälja i januari. Då säljer ni fram till februari/mars med leverans av frukt vecka 10-12 enligt ök. Anmäl er senast till jul.

Andra racet kickar igång för försäljning april-maj, men leverans av frukten i början av juni. Den anmälan öppnar jag om några månader.

Don Ifran - Asoagronorca i Santander de Quilichao i norra CaucaFör er som är nya läsare/följare, köper jag frukten direkt från småskaligt ekologiskt jordbruk i Colombia, utan onödiga mellanhänder. Frukten skärs, torkas och packas varsamt av ensamstående mammor. Bönderna får bra betalt och kvinnorna får arbetstillfällen.

Mellan 20-25% av påsarnas värde blir kvar i ursprungslandet. Det är högt i min bransch. Det kallas även för 100% PICOProduced in Country of Origin. eller nästa generation fair trade om du frågar mig. Er klass/ditt lag är med med och bidrar till något riktigt bra. Ja, en revolution faktiskt.

Hoppas ni gillar och sprid gärna till era vänner och familj! Kram, Nathalie