Torkad mango i cykelspåret

Torkad mango är en av min sons favoriter och den som oftast får följa med på cykelturen. Det värmer lite extra i mammahjärtat när jag får de här hälsningarna från cykelspåret ute på Järvafältet.

Härliga, krispiga för-höst eller sensommar eller vad man nu ska kalla den här tiden för. Vi är tillbaka till vardagen efter en välbehövlig sommarledighet. Jag hör många säga att det är skönt att komma hem till vardagen och rutinerna igen. Jag är beredd att hålla med om det, till viss mån. Men nog tror jag att vi skulle alla må bra av att få semesterkänslan i vardagen lite nu och då. Mer luft i kalendern är min intention för att få plats för spontanitet och göra det som känns lustfyllt just för stunden. Livet är ju trots allt det som pågår mitt bland rutinerna  och medan vi planerar för kommande semester. Eller vad säger du? Hur gör du?

Men idag har jag gått igenom lagret och det jag har massor av är just torkad mango från senaste skörden. Vill därför puffa lite extra här för mangosidan i webbutiken där du kan få upp till 20% rabatt och fraktfritt när du köper tex Lilla mangolådan.

Önskar dig härliga septemberdagar! Kram, Nathalie