Vi är nu en del av Fuud AB

Vänner! Ibland blir det inte som man tänkt sig. Det kan bli ännu bättre även om jag ser lätt chockad ut på bilden här när vi signade. Nathalie’s Direct Trade är numera en del av Fuud koncernen och jag är så glad och tacksam för det.

Detta öppnar en fantastisk möjlighet för Nathalie’s att skala upp försäljningen och göra ännu större skillnad för bönder och entreprenörer i ursprungsländerna, enligt vårt hållbarhetskoncept.

Tack alla ni som stöttat och hejat på vägen. Ett nytt spännande kapitel har börjat för mig som Marknadschef för Nathalie’s, i bästa sällskap av VD Peter Blom som även är fd kollega från “way back”; 3-tiden. Så kul!

Läs mer i denna artikel i Dagens Industri om förvärvet. 

Ni är många som följt mig länge och vet hur jag sökt kapital, sammanhang, parhäst och medskapare för att expandera. Det har varit enormt lärorikt och jag har slängts mellan hopp och förtvivlan tusen gånger. Jag hade en färdig Crowdfunding kampanj att lansera i december 2020, när Peter kontaktade mig. Som sagt, det blir inte alltid som man tänkt sig, utan det blev faktiskt ännu bättre. Obeskrivligt mycket bättre.

Men mitt i glädjen parkerade ett mörkt moln över mig och min familj, när pappa insjuknade i Covid i maj och hastigt gick bort på ett sjukhus i Colombia. Det var fruktansvärt. Ett land i kaos, med pappa i behov av IVA, med överfulla sjukhus. Jag har därför inte kunnat känna riktigt glädje ännu av att ingå i Fuud.

Men igår hände något. Vi hade kick-off i våra nya kontor i Arenastaden och nu börjar det kännas på riktigt. Det är otroligt grymma människor med gedigen erfarenhet från livsmedelsbranschen som jag har privilegiet att få jobba med.

Vi är flera entreprenörer som nu ingår under samma paraply. Patrik från Juica, Sekina från Homie, Nici från Beezt bland annat. Att inte vara ensam längre och istället jobba tillsammans mot gemensamma mål är magiskt. Här hittar jag nu ny mening och sammanhang. Precis som jag visualiserat i rätt många år nu medan jag hållit i och hållit ut.

Tack alla i som hejat och trott på mig på på vägen! Utan er, no banans! Ni är bäst! Kram, Nathalie

#frill #beezt #homie #juica #iqfuel #nathalies #bejing8